Președintele executiv al PSD, Niculae Bădălău spune că mitingurile PSD nu ar trebui să se desfăşoare în viitorul apropiat, pentru că ele necesită şi prezenţa parlamentarilor, iar aceştia trebuie să fie prezenţi în legislativ pentru a finaliza legile justiției.

Asta după ce liderul PSD, Liviu Dragnea,   declarase recent, că nu ar respinge un miting pentru susținerea măsurilor din programul de guvernare al PSD, precizând că nu își dorește, în schimb, un miting pentru persoana sa, așa cum au cerut unii colegi din partid.

Am discutat şi discutăm tot timpul şi în Biroul permanent şi în alte foruri ale partidului. Considerăm că avem extrem demult de muncă acum, în Parlament, pe aceste proiecte importante – pe Codul administrativ şi pe legile Justiţiei – şi nu cred că aceste mitinguri ar trebui cel puţin în viitorul apropiat să se desfăşoare, pentru că acolo este necesară şi prezenţa parlamentarilor”, a spus Niculae Bădălău.

Președintele executiv al PSD a precizat că, din punctul său de vedere, parlamentarii trebuie să stea în Parlament pentru a finaliza aceste legi cât mai urgent, pentru că e clar că este nevoie de ele.

”Eu îmi doresc până la sfârşitul acestei sesiuni parlamentare să finalizăm legile Justiţiei. Şi de acea consider că parlamentarii ar trebui să stea în Parlament să finalizăm aceste legi, nu să facem mitinguri. Cel puţin în acest moment”, a mai precizat Niculae Bădălău.

(Jurnal)