Acasă Eveniment Președintele executiv al PSD, Niculae Bădălău este acuzat că l-a lovit pe...

Președintele executiv al PSD, Niculae Bădălău este acuzat că l-a lovit pe liberalul Anton Marin la nunta fiului primarului din Comana !

1
436

Rumoare din nou în politica românească, de data aceasta protagoniști fiind chiar liderii celor mai importante formațiuni politice giurgiuvene.

 Niculae Bădălău, preşedintele executiv al PSD, este acuzat de liberalul Anton Marin că l-ar fi lovit, sâmbătă noaptea ,  la nunta fiului primarului PSD,  ZAurel Enache , primarul comunei Comana.

Se pare că în urma plângerii,   IPJ Giurgiu a deschis un dosar penal, cauza urmând a fi preluată de către  Parchetul General.

Azi noapte (16/17 septembrie), mai toți primarii influenți din PSD Giurgiu au fost prezenți la nunta fiului primarului comunei Comana  ,   Aurel Enache cu fiica unui alt primar cu notorietate din județ , primarul de Colibași, Constantin  Vapor.

După cum ne declarau martori oculari, invitat la eveniment, fostul parlamentar, actual lider al PNL Giurgiu, Marin Anton a venit către miezul nopții. Plecarea sa la scurt timp  a surprins însă pe toată lumea. Ulterior s-a aflat că departe de ochii nuntașilor, ostilitățile dintre cei doi au fost din cele mai neplăcute.  Așa se face că Niculae Bădălău,  a fost  acuzat  de către deputatul Anton Marin că l-a agresat…

„Avem o sesizare a unei persoane de 57 ani din Grădinari, judeţul Giurgiu, care reclamă că a fost agresat în cadrul unui eveniment privat de un alt bărbat. Avem dosar pentru loviri şi alte violenţe si ameninţare. Cauza urmează să fie preluată de Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie (PÎCCJ)”, a declarat pentru MEDIAFAX purtătorul de cuvânt al IPJ Giurgiu, o declarație ce s-a confirmat puțin mai târziu într-un dialog purtat la telefon de jurnaliștii cotidianului Jurnal giurgiuvean cu președintele Marin Anton.

Deputatul PNL Marin Anton a mai declarat pcă preşedintele executiv al PSD, Niculae Bădălău,  l-a înjurat, ameninţat şi în cele din urmă l-a lovit ”cu un pod de palmă peste gură”

”Nu ştiu de la ce a pornit, nu ştiu ce a avut cu mine. Eu nu am zis nimic. Totul a durat trei minute. Eram la nuntă, s-a repezit la mine, m-a înjurat de măicuţa mea, m-a ameninţat şi a culminat venind la noi şi mi-a dat un pumn, aşa, un pod de palmă în gură”, a mai declarat Marin Anton.

El a mai spus că, în momentul în care a ajuns la nuntă, Niculae Bădălău se afla deja la eveniment.

M-a înjurat, a vorbit multe şi nevrute… Nu ştiu dacă era beat sau nu, pentru că eu abia ajunsesem la nuntă şi nu apucasem să beau nicio gură de apă, a mai spus Marin Anton . ”M-a înjurat de măicuţa mea şi mi-a dat un pumn, aşa, un pod de palmă în gură…!” a mai spus liderul PNL Giurgiu.

Jurnal

1 COMENTARIU

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com