cj-extra-29-sept1Cea mai recentă ședință extraordinară a Consiliului Județean Giurgiu, desfășurată joi, 29 septembrie, a generat un schimb de replici extrem de dure între fostul președinte al instituției – Vasile Mustățea, în prezent consilier ALDE  și actualul președinte al CJ,  Marian Mina.

 La puctul destinat  proiectului  de acordare a unui sprijin financiar Asociației Clubului Pensionarilor din Giurgiu, Vasile Mustățea a declarat,  răspicat, că mai există o cerere a unei alte Asociații a Pensionarilor din Giurgiu transmisă la data de 6 septembrie, care nu a fost inclusă pe ordinea de zi și că Asociația Clubul Pensionarilor a primit și de la Consiliul Local o sumă considerabilă de bani.

La rândul său, Marian Mina, vizibil iritat de cele auzite, mai ales că Vasile Mustățea  folosise un ton mai ridicat ca de obicei, a răbufnit , spunând: Lăsați-ne cu demagogia, că ne-ați nenorocit tot județul, de aceea am ajuns în situația de a nu mai avea bani… Să nu-mi dau eu drumul la gură și să spun cum ați îndemnat constructorii de la drumurile județene să nu lucreze..! – a replicat actualul președinte al Consiliului județean Giurgiu.

(Teodora Nicolau)