Preotul Florin Cristică, noul paroh al Parohiei Sf. Mare Mucenic Gheorghe din Bălănoaia

0
623

Miercuri, 8 septembrie 2021, cu prilejul praznicului Nașterii Maicii Domnului, cu binecuvântarea Preasfințitului Părinte Dr. Ambrozie, Episcopul Giurgiului, la Parohia Sf. Mare Mucenic Gheorghe din sat Bălănoaia, comuna Frătești, județ Giurgiu, a fost instalat tânărul teolog Florin Cristică, ce va fi începând cu această dată, noul slujitor al Parohiei Bălănoaia.

Slujba de instalare a început la ora 8 și a fost oficiată de un sobor de preoți din municipiul Giurgiu.

La fericitul eveniment au fost prezenți numeroși membri ai comunității, consilieri locali, dar și primarul comunei Frătești, Gabriel Marian Pană.

Reamintim că parohia din Bălănoaia a fost renovată cu ajutorul Primăriei Frătești, aceasta beneficiind în acest moment de încălzire prin pardoseală.

Lucrările de reabilitare vor continua tot cu sprijinul acordat de Primăria Frătești și la Casa Parohială de lângă Biserica „Sf. Mare Mucenic Gheorghe”.

Primăria comunei prin vocea primarului său, Gabriel Marian Pană, îi urează tânărului preot paroh „bun venit în comunitate și îl asigură de întregul sprijin de care va avea nevoie ”.

Urăm și noi pe această cale, cu ocazia zilei numelui, „La mulți ani” primarului comunei, Gabriel Marian Pană, cu multă sănătate și realizarea tuturor proiectelor în care este implicat.

(Jurnal)