După ce i-a amenințat pe maghiarii din ținutul secuiesc că dacă vor îndrăzni să arboreze drapelul secuilor, vor flutura și ei alături de acesta,  premierul Mihai Tudose continuă cu seria de declarații care uimește o lume întreagă.

La începutul  săptămânii  care tocmai a trecut , Tudose declara că   dacă ar fi după el ar trebui reintrodusă pedeapsa cu moartea pentru a fi aplicată unor categorii de persoane, cum ar fi pedofilii.

„Aici sunt eu mai neeuropean. Probabil că o să mă coste. Mie mi se pare şi pedeapsa cu moartea puţin pentru cel care nenoroceşte o viaţă. Mai grav este şi când afli că e recidivist. E inacceptabil aşa ceva. Pentru cineva care face un asemenea lucru închisoarea pe viaţă e dulce. Nu trebuie să închidem ochii la nişte monştri“, a declarat Mihai Tudose.   

Şeful Guvernului a spus că la ce pedepse sunt în prezent pentru pedofili îţi vine să iei toporul să te duci după o persoană care violează un copil.

 „Pune-te într-o asemenea situaţie, dacă e copilul tău. Nu te uiţi tu după topor să te duci după el. Gândiţi-vă că după trei-şapte ani o poate lua de la cap. Rânjeşte la soare“, a mai spus Tudose.

Între timp o altă variantă a fost pusă pe tapet în cazul celor acuzați de viol și pedofilie: castrarea chimică supusă în prezent dezbaterii…

După ce a stat trei ani într-un sertar, proiectul de lege privind castrarea chimică a violatorilor şi pedofililor a fost scos din nou la lumină şi redepus în Parlament!

Un tratament care reduce libidoul celor condamnaţi pentru abuz sexual – pe scurt: castrare chimică. Este soluţia propusă de deputatul Cătălin Rădulescu. Acelaşi care, în 2014, a depus prima dată iniţiativa legislativă.

(Jurnal)