Premierul Ciucă propus de PNL, ca opțiune pentru funcția de Președinte al României!

0
466

Secretarul general al PNL, Lucian Bode, a sugerat, miercuri seară, că  un candidat bun la alegerile prezidenţiale, ar putea fi  premierul Nicolae Ciucă . El a precizat că deocamdată este cea mai bună opțiune  în cursa pentru Cotroceni.

După cum se poate observa în timp ce românul se luptă să supraviețuiască nivelului scumpirilor din ultima vreme, interesați de majorarea pensiilor , politicienii au început demult pregătirile pentru anul electoral ce va urma. Altfel spus, ”țara arde și baba se piaptănă!”

Deși unii comentatori declarau că premierul ar dori să se retragă liniștit spre fosta sa funcție din Ministerul Apărării, bucuros de rotația ce ar fi trebuit să se întâmple în această lună,iată că realitatea pare să contrazică această perspectivă.

Premierul Ciucă nu numai că nu este scos din joc . ci este împins de la spate spre fotolilul cel mai important din stat, cel de Președinte al României.

Secretarul general al PNL, Lucian Bode,  pare să nu fie interesat nici de indicii de performanță obținuți de Nicolae Ciucă, în intervalul cât acesta a fost premier, nici cifrele din sondaje, adică  părerea cetățenilor despre actualul premier. Dorința sa fermă este aceea ca PNL-ul  să  rămână la guvernare și în următorul mandat , sub un președinte care să le sufle în pânze, fără să le strice ploile.

 (Jurnal)

Sursă: adevarul.ro