Precizări privind fake-news-urile legate de echipa organizației PSD Giurgiu, făcute de deputatul Cristina Elena DINU

0
251

„Deşi este o perioadă a anului foarte încărcată şi care ar trebui să fie plină de bucurie şi de fapte bune, unii au timp doar de FAKE NEWS-uri şi de băgat băţul prin gard. Şi, deși afirmaţiile lor nu au nicio legătură cu realitatea, pentru corecta informare a publicului şi în spiritul adevărului, vreau să fac câteva #precizări!

La Organizaţia PSD #Giurgiu există o echipă sudată care, prin tot ceea ce face, încearcă să ajute comunităţile locale şi giurgiuvenii.

Această #echipă a supravieţuit cu succes unor perioade politice mai puţin fericite pe care le-a depăşit tocmai datorită #unităţii, #seriozităţii şi bunei colaborări.

Şi, ca să înţeleagă şi cei pentru care asemenea noţiuni sunt străine, NU doresc, n-am dorit şi nu am făcut niciodată vreun demers pentru a-i lua locul colegului meu Marian Mina la preşedinţia Organizaţiei PSD Giurgiu.

Pot să înţeleg #disperarea celorlalte partide din Giurgiu care, măcinate de luptele interne, nu mai au timp să facă şi ceva constructiv. Este evident că îşi doresc ca cei cu care vor fi, la un moment dat, în competiţie electorală să nu fie o echipă puternică. Din păcate pentru ei, acest lucru NU se va întâmpla!

Vom continua să realizăm ceea ce ne-am propus şi avem foarte multe lucruri de făcut pentru giurgiuveni!” – comunică Cristina Elena Dinu.

(Cristina Elena DINU- deputat PSD de Giurgiu)