Precizarea observatorului oficial în cazul incidentului petrecut la meciul dintre Gloria Comana și Dunărea Giurgiu

0
448
În legătură cu incidentul consumat la meciul desfășurat în acest weekend , între
Gloria Comana și Dunărea Giurgiu , observatorul oficial al partidei, Costel Spânu a precizat, la scurt timp după apariția declarației  lui George Dumitrache, antrenor-jucător delegat, Gloria Comana și respectiv ca răspuns la acuzațiile acestuia: 
Din păcate domnul George Dumitrache a uitat să spună despre incidentul din repriza a doua, petrecut  la banca de rezerve a echipei gazdă, despre spectatorul care a fost evacuat din teren pentru injurii la adresa arbitrilor și a jucătorilor echipei oaspete cât și a mea personal .Cu toate că nu avea voie, conform regulamentului, să fie prezent la  banca gazdelor, domnul George i-a luat apărarea în loc să-l evacueze din teren.
În legătură cu incidentele petrecute în pauza meciului, la cabine, Ion Dumitrache (zis Tatică), tatăl lui George Dumitrache ,  celor din Comana, fiind suspendat  (oare de ce ?!), conform regulamentului nu avea voie să vină la cabine,  mai ales că a făcut tot circul acela, ca să mă exprim mai elegant.
Din păcate majoritatea echipelor se plâng de gruparea din Comana. Menționez că în teren nu au  existat probleme cu jucătorii. Deocamdată atât, dacă mai e nevoie de alte precizări vă stau la dispoziție…a mai menționat Costel Spânu, observator AJF Giurgiu la meciul din Comana.
(JURNAL)