Poșta Română anunță când va începe plata pensiilor în luna decembrie

0
381

Poşta Română a anunţat joi, 25 noiembrie, data la care va începe plata pensiilor în luna decembrie, afirmând că va face acest lucru „după recepţionarea integrală a viramentelor bancare din partea Casei Naţionale de Pensii Publice”

„Poşta Română va distribui, la timp, pensiile şi drepturile sociale aferente lunii decembrie, după recepţionarea integrală a viramentelor bancare din partea Casei Naţionale de Pensii Publice”, au afirmat reprezentanţii companiei.

Toţi angajaţii poştali vor lucra la capacitate maximă pentru a respecta termenele de distribuire a pensiilor şi drepturilor sociale cuvenite populaţiei în luna decembrie.

Poşta Română confirmă, astfel, că întreaga sumă necesară distribuirii acestor drepturi a fost virată în trezoreria operatorului naţional de servicii poştale.

Luna decembrie este una specială şi, ca atare, nu vom dezamăgi”, a declarat directorul general al Poştei Române.

„Lipsa bancomatelor în aproximativ 70% din comunele din România şi gradul mic de educaţie financiară în rândul populaţiei îmbătrânite sunt realităţi cu care ne confruntăm, zi de zi, de aceea vom fi mereu aproape de toate categoriile sociale pe care le deservim, adaptându-ne permanent la nevoile tuturor românilor”, a precizat Valentin Ştefan.

(Jurnal)