„Porţile deschise” la EUROCAR SERVICE GIURGIU, un succes aşteptat

0
219

Machete-agenti-OPO-iunie-2017_A4-landscape-verbita-vlaicu-650x435Deşi a plouat aproape în continuu pe parcursul desfăşurării evenimentului, „Porţile deschise” ale EUROCAR SERVICE GIURGIU s-au dovedit a fi, totuşi, un eveniment reuşit.

Sâmbătă, 17 şi duminică, 18 iunie, începând cu ora 9, iubitorii automobilelor, şi în special ai mărcii DACIA, au avut ocazia ca, pentru câteva ore, să admire noutăţile propuse de constructorul de la Piteşti şi chiar să facă şi un test drive cu cel mai nou model: DACIA LOGAN MCV STEPWAY. Noutatea lui Stepway este dată de garda la sol înălţată, ceea ce conferă un confort suplimentar la interior, dar şi un sentiment de siguranţă sporit, atunci când este ales un drum ceva mai accidentat pentru călătorie.

Totodată, au putut fi admirate – atât în show-room, cât şi pe şosea – Dacia Duster EDC şi Seria Limitată Explorer, două noutăţi care îi aşteaptă pe giurgiuveni să le devină proprietari.

„Deşi a plouat aproape tot timpul, câteva zeci de giurgiuveni au venit şi s-au arătat interesaţi de noutăţile puse la dispoziţie de EUROCAR SERVICE GIURGIU. De altfel, concluziile celor care au testat noul MCV STEPWAY au fost că, de la model la model, de la evoluţie la evoluţie, DACIA RENAULT nu se dezminte. Pe de altă parte, vă pot spune că pentru toate modelele care au inclus şi varianta Stepway, am avut parte doar de cuvinte de apreciere”, declara, pentru „Jurnal Giurgiuvean”, directorul EUROCAR SERVICE GIURGIU, Nelu Simion.

În cadrul evenimentului „Porţi deschise” are loc şi o tombolă cu premii consistente: trei week-enduri cu familia într-un parc de aventuri, la volanul unui Logan MCV Stepway, trei camere video GO PRO şi trei corturi pentru toată familia. Extragerile urmează să aibă loc în 20 de zile lucrătoare de la încheierea (18 iunie) a evenimentului.

(Jurnal)