Membrii organizaţiei Pro România din oraşul Târgu Neamţ intenţionează să treacă la USR.

Ei sunt  dezamăgiţi de deciziile luate în ultima perioadă de liderul partidului, Victor Ponta. Anunțul a fost făcut de coordonatorul organizaţiei, Vlad-Pantelimon Peiu, într-un mesaj postat pe Facebook.

„Când am demarat proiectul Pro România la Târgu Neamţ, mi-am pus foarte multă speranţă în şansa noastră, a tinerilor, de a face o politică altfel. O politică mai curată, în care cetăţeanul şi necesităţile lui să fie în prim plan şi nu interesele meschine ale unora sau altora. (…) Colaborarea noastră în limitele trasate de la Bucureşti de către Victor Ponta, care pare că şi-a pierdut complet minţile şi orice urmă de bun simţ, nu mai poate continua”, a anunţat Vlad-Pantelimon Peiu.

Ele a mai spus că în urma consultărilor pe care le-a avut cu colegii din Pro România Târgu Neamţ, a început negocierile cu conducerea USR.

În urma consultărilor pe care le-am avut cu colegii mei, echipa Pro România Târgu Neamţ a decis să aleagă un alt drum, aceasta însemnând fie un alt partid, fie o construcţie nouă, de la zero (…) Dacă nu se va concretiza un astfel de proiect, vom încerca să ne dedicăm cauzei noastre în mod independent, cel mai probabil”, a mai scris, pe Facebook, Vlad-Pantelimon Peiu. 

La Giurgiu filiala acestui partid pare că nu există, liderii acesteia sperând probabil că nemulțumiții din PSD vor da buzna în partidul lor. Victor Ponta însă parcă încearcă să demonstreze că este clădit din același aluat cu Liviu Dragnea.

(Jurnal)