Polițiștii din Penitenciarul Giurgiu și din Organizația de Sindicat a acestora, ”l-au ajutat pe Moș Crăciun”, oferind daruri unor familii nevoiașe din Municipiul Giurgiu!

0
612

În seara zilei de 21 decembrie, polițiștii din cadrul Penitenciarului Giurgiu, membri ai Sindicatului Național al Polițiștilor de Penitenciare (SNPP), organizați în 3 echipe distincte, s-au deplasat în 6 locații din municipiul Giurgiu., după ce , anterior,   aceștia au identificat câteva familii cu o situație materială mediocră, cu copii, unii dintre aceștia fiind suferinzi de diferite afecțiuni medicale.

La inițiativa SNPP Giurgiu, membrii Organizației s-au mobilizat  însoțindu-l  pe Moș Crăciun  la domiciliul acestor  familii ce nu dispun de suficiente posibilități materiale care să le  permită să facă daruri celor mici.

Iată de ce membrii de sindicat din Penitenciarul Giurgiu au considerat că ar fi un gest de normalitate să  ofere celor 6 familii șansa de a se  bucuria în aceste  Sărbători, ajutându-l pe Moș  Crăciun să  treacă pragul acestor  semeni necăjiți, unde să descarce sacii cu daruri.

Suma colectată de la polițiștii de penitenciare a fost dublată de către membrii Organizației sindicale,  la acțiunile de sortare a donațiilor, de  cumpărare a  produselor și de distribuire a ajutoarelor  participând și o parte dintre  cei  ce s-au implicat în această acțiune.

Emoția trăită la momentul în care lucrătorii Penitenciarului au  făcut daruri acestor familii i-a încărcat cu enorm de multă  energie pozitivă,  convingându-i  că aceste acțiuni umanitare ar trebui să  se  permanetizeze pe întregul parcurs al anului.

  (Președinte SNPP Giurgiu : Șerban-Marius OPRICĂ)