Polițiștii din Giurgiu și Mihăilești au prins alți ”viitori chiriași” ai Penitenciarului Giurgiu

0
142

arestat

În ziua de 20 septembrie, polițiștii Serviciului de Investigații Criminale din cadrul I.P.J. Giurgiu împreună cu polițiști din cadrul Biroului de Investigații Criminale de la Poliția Municipiului Giurgiu au organizat și desfășurat, pe raza municipiului Giurgiu, o acțiune pe linia depistării persoanelor urmărite în temeiul legii, respectiv a celor  care posedă mandate de executare a pedepsei cu închisoarea.

Cu ocazie activităților specifice au depistat și reținut pe I. M., un tânăr de 31 ani  și B.M., un tânăr de 37 de ani, ambii din Giurgiu, pe numele cărora Judecătoria Giurgiu a emis Mandate de executare a pedepsei cu închisoarea, fiind condamnați la 3 ani de închisoare, respectiv 2 ani de închisoare, pentru săvârșirea infracțiunii de lipsire de libertate. Cei doi au fost conduși la sediul I.P.J. Giurgiu pentru întocmirea documentelor necesare încarcerării și ulterior au fost depuși la Penitenciarul Giurgiu.

Tot în ziua de 20 septembrie , polițiștii Serviciului de Investigații Criminale din cadrul I.P.J. Giurgiu împreună cu polițiști din cadrul Formațiunii de Investigații Criminale de la Poliția Oraș Mihăilești, au continuat acțiunile  în zona orașului Mihăilești, județul Giurgiu, ocazie cu care au depistat și reținut un bărbat de 46 ani, din satul Novaci, pe numele căruia Judecătoria Giurgiu a emis Mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, fiind condamnat la 3 ani închisoare, pentru săvârșirea infracțiunii de lipsire de libertate.

            Persoana depistată a fost condusă la sediul I.P.J. Giurgiu pentru întocmirea documentelor necesare încarcerării și ulterior a fost depusă la Penitenciarul Giurgiu.

(Jurnal)