Polițiștii de frontieră giugiuveni au prins un turc care ascundea un adevărat bazar în cala unui autocar

0
424

      În cursul zilei de marți, 31 august, în jurul orei 01:00, polițiștii de frontieră giurgiuveni au efectuat, pe sensul de intrare în țară, controlul specific asupra unui autocar, care transporta persoane în regim internațional, pe ruta Turcia – România.

 Cu această ocazie,  aceștia au descoperit în cala autocarului, mai multe pungi din plastic de culoare neagră. Acestea conţineau 1.043 de articole vestimentare, 342 de parfumuri, dar şi 116 articole de marochinărie şi încălţăminte care purtau însemnele unor mărci cunoscute, fiind susceptibile a fi contrafăcute.

În cadrul cercetărilor, s-a stabilit faptul că bunurile respective aparțineau unui cetățean turc, în vârstă de 34 de ani, pasager al autocarului.

Produsele sus-menționate, în valoare de aproximativ 105.000 lei dacă ar fi fost comercializate ca produse de marcă, au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor şi introduse în camera de corpuri delicte din cadrul S.T.P.F. Giurgiu.

În prezent, polițiștii de frontieră efectuează cercetări față de cetățeanul turc, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de punere în circulație a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice sau similare și care îl prejudiciază pe titularul mărcii înregistrate.

(Jurnal)