Poliția Locală anunță restricționarea traficului pe un sector de drum din Municipiu, în cadrul lucrărilor de reabilitare a infrastructurii rutiere

0
795

Direcția Poliției Locale Giurgiu vă informează că urmare a implementării a trei proiecte finanțate prin Programul Operațional Regional 2014-2020, de către Primăria Municipiului Giurgiu, în data de 27.02.2023, începând cu orele 11.00, se vor efectua lucrări de reabilitare și modernizare a infrastructurii rutiere, pietonale, velo, a transportului public local, inclusiv a stațiilor de așteptare, microbuze,  pe tronsonul cuprins între Sensul giratoriu Palatul Copiiilor și Sensul Giratoriu Căprioara, care se vor efectua prin oprirea traficului rutier, pe acest sector de drum.

             În data de 28.02.2023, orele 10.00, aceleași tip de lucrări vor începe pe Bulevardul 1907, de la intersecția cu Str. Mircea Cel Bătrân, până la Pasarela de la Istru.

             Iar în data de 01.03.2023, orele 10.00, vor începe lucrările de reabilitare și modernizare  a infastructurii rutiere pe sectorul de drum Str. Pictor Andreescu – Drumul Salciei – Videle.

             Rugăm cetățenii municipiului afectați, conducători auto cât și pietoni, să își ia toate măsurile pentru a minimiza disconfortul creat, prin începerea acestor lucrări.

             Menționăm că începând cu data de azi, 27.02.2023 s-a redat traficului rutier Șoseaua de Centură, pe sectorul Sensul giratoriu Steaua Dunării- Podul Bizetz, traficul greu către Zona Liberă fiind direcționat spre acest sector, prin indicatoare rutiere.

              Rugăm cetățenii municipiului Giurgiu să apeleze Dispeceratul Poliției Locale Giurgiu pentru orice fapte care contravin legislației în vigoare, la numeral de telefon: 0246274668.

Direcţia Poliţiei Locale Giurgiu