UPDATE ora 15,10: Cu puţin timp în urmă, procurorii Procuraturii Supreme a Bulgariei, care au în anchetă acest caz, s-au întors de la locul crimei, urmând ca, în curând, să iasă cu declaraţii în faţa IJP Ruse, transmite corespondentul „Jurnal giurgiuvean” la Ruse, Simeon T.

Deşi unele site-uri româneşti dădeau ca sigura identitatea ucigaşului ziaristei Viktoria Marinova, ca fiind un cetăţean român, presa bulgară, precum şi colaboratorii „Jurnalului giurgiuvean” din oraşul Ruse, au infirmat aceste informaţii.

Cu puţin timp în urmă, comisarul Teodor Atanasov, şeful Inspectoratului Judeţean de Poliţie Ruse, împreună cu cei trei procurori de la Procuratura Supremă a Bulgariei, care se ocupă de caz, declarau, în faţa jurnaliştilor prezenţi, că identitatea criminalului nu este încă ştiută, iar confuzia cu cetăţeanul român vine din faptul că acesta ar fi anunţat organele de poliţie de existenţa cadavrului.

De cazul uciderii Viktoriei Marinova se ocupă inclusiv Şeful Direcţiei Naţionale de Luptă Împotriva Crimei Organizate din Bulgaria, iar Ministrul de Interne al Bulgariei a fost prezent, ieri, la Ruse.

Vom reveni cu amănunte.

(Jurnal)