PNL Giurgiu a adus un strop de bucurie în viața a peste 800 de familii nevoiașe!

0
557

Odată cu apropierea Sărbătorii Sfinte a Paștelui, conducerea PNL a vrut să aducă lumină, în viața celor pentru care sărbătorile reprezintă doar motive în plus de aducere aminte a greutăților prin care trec. Vasta acțiune derulată în aceste zile de Organizația Județeană și Municipală a PNL Giurgiu a vizat peste 800 de familii nevoiașe din județ.

Am aflat pentru dumneavoastră de la câțiva lideri marcanți ai PNL Giurgiu, în ce a constat ajutorul și motivele ce au determinat politicienii noștri, să se implice în această acțiune.

Deputatul PNL Gabriela Horga ne-a declarat: „Există, din păcate, și semeni de-ai noștri pentru care cadourile de Paște reprezintă doar un vis frumos. Din acest motiv, alături de colegii mei din #PNLGiurgiu, am oferit zilele acestea cadouri familiilor care au nevoie de sprijinul nostru din municipiul Giurgiu, dar și din localitățile Găujani, Vedea, Malu, Slobozia, Stănești, Izvoarele.

 Și colegii din filiala Bolintin-Vale au făcut o bucurie copiilor prezenți la Biserica în ziua de Florii.  Am adus un pic de alinare și de bucurie, îndeosebi bătrânilor și copiilor din aceste familii. Bucuria din ochii copiilor este greu de descris în cuvinte.

 Prin implicarea organizațiilor municipale și județene și a celor de tineret, am identificat 800 de familii care au nevoie de sprijinul semenilor pentru a pune ceva pe masa de Paște. Alături de Dan Motreanu, președintele organizației județene PNL, Alina Meclea, președinta organizației municipale, colegii parlamentari PNL de Giurgiu, Toma Petcu, Alexandru Andrei și președintele CJ, Dumitru Beianu am încercat să fim alături de aceste 800 de familii.

Am oferit aceste cadouri din toată inima, dar și cu speranța că, în următorii ani, numărul celor care au nevoie de ajutor va scădea și ca nivelul de trai va crește în județul Giurgiu.

 Știu că problemele nu se rezolvă pe termen lung doar prin sprijinul dat de sărbători. De aceea, soluția va fi întotdeauna crearea de locuri de muncă și asistența dată celor defavorizați și încă în putere pentru adaptarea la nevoile pieței muncii.”

La rîndul său Președintele PNL Giurgiu, Europarlamentarul Dan Motreanu ne spunea: „Dacă pentru unii sărbătorile cu mese îmbelșugate înseamnă normalitate, pentru alți semeni acestea par vise îndepărtate. #PNL Giurgiu a identificat 800 de familii pentru care masa de Paști devenise o dorință greu de îndeplinit.

Prin implicarea organizațiilor municipale și județene ale #PNL Giurgiu am poposit, atât în municipiu cât și în județ în localitățile Gaujani, Vedea, Malu, Slobozia, Stănești, Izvoarele, la familiile care aveau nevoie de sprijin.

Alături de Alina Meclea, președinta organizației municipale, colegii parlamentari PNL de Giurgiu, Toma Petcu, Alexandru Andrei și președintele CJ, Dumitru Beianu, am împărtășit gânduri, le-am ascultat grijile și le-am dăruit pachete pentru masa de Paști.

Să fim cu toții binecuvântați cu bună înțelegere și apropiere de cei de lângă noi, iar iertarea să ne călăuzească în zilele ce vor urma.”

Senatorul PNL de Giurgiu, Toma Petcu împlicat și el în această actiune umanitară, a avut amabilitatea de a ne spune cîteva cuvinte la sfârșitul acestei acțiuni: ”Dintotdeauna, pentru mine, oamenii au fost un dar, la ei mă gândesc tot timpul. Acum, mai mult ca niciodată, trebuie să fim alături de cei care au nevoie de sprijinul nostru, să îi ajutăm să trăiască perioada sărbătorilor așa cum se cuvine.

Prin implicarea organizației municipale #PNL, am identificat 500 de familii pentru care masa de Paști era pe lista de dorințe și nevoi.

Alături de Dan Motreanu -președintele organizației județene PNL, Alina Meclea -președinta organizației municipale, colegii parlamentari PNL de Giurgiu, Gabriela Horga, Alexandru Andrei și președintele CJ Dumitru Beianu, am dăruit celor 500 de familii pachete pentru masa de Paști.

O zi de mare încărcătură din Săptămâna Mare și prilej cu care am discutat mult cu cei ce și-au îndreptat speranța către noi.”

Cu prilejul sărbătorilor Pascale, gândul la cei ce au nevoie de ajutor este un semn de curățare spirituală, de înnoire și de încredere în viitor. Această acțiune a adus un strop de culoare în viața celor mai puțin norocoși dintre noi, dar care, ca și noi toți ceilalți, se vor bucura acum de Sfânta Sărbătoare de Paști!

(Jurnal)