Petrecere maximă pe stadionul din Florești- Stoenești de ziua comunei, pe muzica lui Adrian Caval și Taraful! Declarația primarului Constantin DUMITRU… ( Galerie FOTO+ VIDEO)

0
594

Sărbătoarea Florilor,  așa cum mai este denumită ziua comunei Florești Stoenești,  organizată de către Primăria din localitate, duminică 6 august, pe stadionul din localitate, a avut de toate: distracție, muzică bună, hore, grătar cu mititei, pastramă și savuroasa scăricică de porc, vin, bere.

Într-un cuvânt, a avut toate ingredientele unei după amieze reușite, în care locuitorii comunei au fost invitați să petreacă câteva ore de relaxare în compania unor artiști consacrați: Adrian Caval și Taraful, Roxana Dobrițoiu, Lavinia Ioana sau Liviu Puștiu…

Printre personalitățile politice prezente, la invitația primarului comunei, Constantin DUMITRU, s-au numărat  cei doi vicepreședinți ai Consiliului Județean Giurgiu: Elisabeta Mihalcea și Cristian  Anculescu.

Declarația primarului Constantin DUMITRU cu ocazia sărbătorii comunei Florești Stoenești: 

 

Vă oferim  alăturat  câteva imagini ce vă vor ajută să înțelegeți mai bine care a fost atmosfera,  duminică, după amiază, la Sărbătoarea Florilor din comuna Florești – Stoenești.