Marți seară , 26 decembrie,  membrii organizației ALDE Giurgiu   s-au întâlnit într-un cadru sărbătoresc în sala mare de festivități a unui local de la marginea  Municipiului, pentru a petrece împreună, așa cum stă bine unei mari familii politice , cea de a  doua zi a Crăciunului. Gazdă a fost însuși președintele Organizației ALDE, Toma Florin Petcu, ministrul Energiei.

La eveniment a participat și  secretarul general al Partidului, Daniel Chițoiu,  cel care – așa cum declara Toma Petcu, în scurta sa alegație de bun venit  – a fost  omul ce i-a fost alături permanent în toți acești ani, mulțumindu-i  pentru ajutorul dat ,  experiența acestuia ,   fiind în mare măsură motorul   ascensiunii  sale  politice .

Invitat să țină o scurtă alocuțiune, Daniel Chițoiu a urat multă fericire și prosperitate tututor giurgiuvenilor promițând că în anul 2018 va încerca să determine membrii importanți ai partidului , de la Centru, să fie mai implicați în problemele județului Giurgiu, mai prezenți în teritoriu cu scopul de a rezolva din problemele cu care cetățenii se confruntă zi de zi.

Surpriza acestui aveniment a venit încă de la începutul petrecerii , de data aceasta din partea primarului comunei Malu, Eugen Șoavă. Acesta  le-a dăruit oaspeților un program artistic  cu câțiva renumiți interpreți de muzică populară, Constantin Măgureanu și Nicușor Iordan, ce tocmai susținuseră  anterior un spectacol pentru locuitorii din Malu.

Masa , carafele cu vin , cântecul și  buna dispoziție  au întregit  atmosfera  prietenească , petrecerea fiind  prelungită  cu sârbe și hore, până aproape de miezul nopții, la finalul petrecerii nelipsind deliciosul tort oferit invitaților de către organizatori.