Peștii, în vizorul polițiștilor giurgiuveni

0
214

Marți, 4 februarie a.c., a fost zi cu ghinion pentru cei care au, la bază, comercializarea sau transportul peștelui sau al produselor din pește. Astfel, conform unui comunicat transmis de către IPJ Giurgiu, polițiști din cadrul inspectoratului – Serviciul de Ordine Publică, împreună cu polițiști din cadrul Secției  Nr. 1 de Poliție Rurală Călugăreni, Secției Nr. 3 de Poliție Rurală Bolintin Vale, Secției Nr. 7 de Poliție Rurală Băneasa, Secției Nr. 8 de Poliție Rurală Roata de Jos și reprezentanți din cadrul D.S.V.S.A. Giurgiu, au executat o acțiune pe raza județului Giurgiu, având drept scop controlul circulației pe drumurile publice și controlul societăților comerciale care desfășoară activități cu pește şi produse din pește.

În cadrul acțiunii, polițiștii au controlat peste 50 de autovehicule, au legitimat 66 de persoane și au verificat două societăți comerciale.

Pentru neregulile constatate, polițiștii au aplicat 5 sancțiuni contravenționale pentru nerespectarea prevederilor OUG 195/2002, a căror valoare se ridică la 1.580 de lei.

(Jurnal)