Miercuri, 24 ianuarie, poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice şi Serviciului Rutier Giurgiu, au organizat  o acţiune în zona Punctului de Trecere al Frontierei Giurgiu, în vederea prevenirii şi combaterii infracţiunilor de evaziune fiscală în domeniul produselor contrafăcute.

În timpul acţiunii , pe Drumul Naţional 5, în comuna Daia, judeţul Giurgiu, poliţiştii au depistat în trafic un autocar, care efectua curse pe relaţia Turcia-România, în interiorul căruia au fost identificate mai multe bunuri susceptibile de contrafacere, pentru care nu existau documente de provenienţă.

În urma controlului, poliţiştii au identificat un tânăr de 25 ani, din comuna Dobroeşti, judeţul Ilfov, care transporta cu autocarul 90 perechi de încălţăminte ce poartă însemnele unor mărci înregistrate, susceptibile a fi contrafăcute.

Poliţiştii au indisponibilizat produsele susceptibile de a fi contrafăcute, continuând cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de punerea în circulaţie a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice sau similare.

(Jurnal)

 

1 COMENTARIU

  1. […] Miercuri, 24 ianuarie, poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice şi Serviciului Rutier Giurgiu, au organizat  o acţiune în zona Punctului de Trecere al Frontierei Giurgiu, în vederea prevenirii şi combaterii infracţiunilor de evaziune fiscală în domeniul produselor contrafăcute. În timpul acţiunii , pe Drumul Naţional 5, în comuna Daia, judeţul Giurgiu, poliţiştii au depistat în trafic un autocar, care efectua curse pe relaţia Turcia-România, în interiorul căruia au fost identificate mai multe bunuri susceptibile de contrafacere, pentru care nu existau documente de provenienţă. În urma controlului, poliţiştii au identificat un tânăr de 25 ani, din comuna Dobroeşti, judeţul Ilfov, care transporta cu autocarul 90 perechi de încălţăminte ce poartă însemnele unor mărci înregistrate, susceptibile a fi contrafăcute. Poliţiştii au indisponibilizat produsele susceptibile de a fi contrafăcute, continuând cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de punerea în circulaţie a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice sau similare. (Jurnal)   Sursa: jurnalgiurgiuvean.ro Articol sursa: Peste ce au dat poliţiştii de frontieră în bagajele unui ilfovean…? […]