Selectia candidatilor se va desfasura în doua localitati din tara: la Roman  în județul Neamt în data de 17 ianuarie și la  Brăila pe 19 ianuarie 2018.

Durata contractului: aproximativ 3 luni. Timpul de lucru este de 40 de ore/saptamana, cu posibilitatea ca, în timpul campaniei, în functie de productie, sa se efectueze ore suplimentare.

Data estimata de angajare: sfârsitul lunii februarie/începutul lunii martie 2018.

Cerinte: sunt solicitate persoane fara cazier, apte pentru munca la camp, avantaj pentru persoanele cu experienta în agricultura, cu experienta în recoltarea zmeurei sau în munca în sere.

Beneficii: Angajatorul asigura cazare contra cost – 2 euro/zi. Angajatorul ofera plata în avans a drumului pana in Portugalia, iar suma aferenta deplasarii se va deduce din primele salarii.

Salariu: Salariul de baza pentru culegatori zmeura fara ore suplimentare / cu ore suplimentare: 603 euro brut/luna / 1199 euro brut/luna. Una dintre companiile angajatoare, JBI Group – Nuvem Maravilha, Lda., plateste 4,52 euro/zi lucratoare, pentru alocatia de hrana, plata efectuata la sfârsitul lunii împreuna cu salariul.

Limba straina: Constituie avantaj – cunostinte de baza de limba engleza/spaniola/portugheza, dar nu este obligatoriu.

Persoanele cu domiciliul în judetul Giurgiu, care corespund cerintelor posturilor oferite, trebuie sa se adreseze consilierului EURES din cadrul Agentiei Judetene pentru Ocuparea Fortei de Munca Giurgiu, telefon 0246/230613 (robot cifra 8), pentru a fi înregistrate în baza de date pentru munca în strainatate.

Înscrierea în baza de date pentru munca în strainatate se realizeaza pe baza urmatoarelor documente:

– Copie CI/BI;

– Adeverinta medicala (apt pentru munca in strainatate);

– CV EUROPASS in lb romana.

Termenul limita pentru depunerea dosarelor este 15.01.2018.

(BIROUL DE PRESA AL AJOFM GIURGIU)