jandarmi-raziePeste 200 de articole vestimentare și parfumuri au fost confiscate astăzi, 27 iunie, de jandarmi în municipiul Giurgiu și în comuna Roata de Jos. Pentru încălcarea prevederilor legale în domeniul activităților de comerț, jandarmii au aplicat și 3 sancțiuni contravenționale în valoare totală de 1.000 de lei.

Astfel, pe timpul misiunilor specifice, un tânăr din județul Ialomița a fost surprins pe șoseaua București în timp ce oferea spre vânzare trecătorilor mai multe parfumuri ce purtau însemnele și inscripțiile unor mărci de renume. Acesta nu a putut prezenta documentele legale pentru bunurile pe care le comercializa, iar produsele au fost confiscate pentru ‘falsificarea ori substituirea de mărfuri sau orice alte produse, precum și expunerea spre vânzare ori vânzarea de asemenea bunuri, cunoscând că sunt falsificate sau substituite’.

Articolele vestimentare au fost confiscate în târgul din localitatea Roata de Jos, pentru comercializarea fără documente de proveniență.

Astfel de acțiuni vor continua și în perioada următoare, motiv pentru care jandarmii recomandă giurgiuvenilor să anunțe cea mai apropiată patrulă de ordine publică dacă sunt abordați de necunoscuți care le oferă spre vânzare diverse produse și să nu încurajeze astfel de fapte.

( Jurnal)