Peste 2 tone de carne, sute de kilograme de pește și legume, confiscate în razia de vineri , în județul Giurgiu

0
209

carne-de-porc-confiscata-Fetesti1Polițiștii din Giurgiu au instituit pe 31 Martie, pe raza județului, filtre rutiere, verificând respectarea cadrului legal în domeniul transportului de mărfuri și traficului de persoane. Au fost confiscate peste 3 tone de produse de panificație, din carne, lapte, pește și legume.

În noaptea de 31 martie, în intervalul orar 03.00-07.00, polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliției Județean Giurgiu (de la structurile de ordine publică, poliție rutieră, investigații criminale, investigarea criminalității economice, acțiuni speciale și poliție rurală) au desfășurat o razie în județul Giurgiu.

Pe timpul acțiunii, au fost constatate 7 infracțiuni și aplicate 75 sancțiuni contravenționale în valoare totală de peste 75.000 de lei.

Au fost confiscate 2 tone de carne de vită, 500 kg. de pește, 300 kg. de roșii, 20 kg. de produse lactate, 200 de produse de panificație și 165 de produse textile.

De asemenea, polițiștii rutieri au reținut 6 permise de conducere și au retras 5 certificate de înmatriculare.

În activități au fost angrenați și polițiști de frontieră Giurgiu, de la Biroul pentru Imigrări Giurgiu, medici de la Direcția de Sănătate Veterinară și Sănătatea Alimentelor Giurgiu și jandarmi.

(Jurnal)