Peste 100 de tineri din organizația municipală ALDE au decis să-și facă adeziune la Partidul Național Liberal și să activeze în cadrul Tineretului Național Liberal

0
1477

După anunțul făcut sâmbătă, 7 martie, în conferința de presă a liberalilor giurgiuveni, conform căreia aproape toată organizația ALDE Giurgiu s-a înscris în PNL, iată că același pas l-au făcut și membrii organizației municipale de tineret a ALDE.

Adeziunile celor peste 100 de tineri au fost semnate și validate în cursul zilei de 7 martie.

Este o onoare pentru noi, ca și organizație, să primim în rândul nostru tineri valoroși, cu perspectivă liberală și dornici de implicare.

Această integrare a foștilor membri ALDE în rândurile PNL-ului nu face decât să întărească puterea organizației, militând pentru același scop, și anume câștigarea alegerilor locale și parlamentare dim acest an. “, a declarat, pentru „Jurnal giurgiuvean”, președintele organizației județene a TNL Giurgiu, Adrian Chiran.

La rândul său, proaspătul liberal, fostul (de acum) președinte TLDE – organizația municipală, Robert Costache, declara, pentru publicația noastră:

Am decis să mă înscriu în organizația Tineretului Național Liberal Giurgiu pentru că sunt liberal și în echipa în care am fost, tinerii au fost încurajați să își realizeze proiectele proprii, proiecte care au avut, au și vor avea un adevărat impact pozitiv pentru giurgiuveni. Totodată, am fost încurajați să ne implicăm atât din punct de vedere politic cât și din punct de vedere civic în toate acțiunile pe care le-am desfășurat. Am simțit cu toții un ajutor real oferit atât de domnul Toma Petcu cât și de domnul Silviu Dumitrescu iar alături de președintele organizației județene a Tineretului Național Liberal Giurgiu, Adrian Chiran, care a reușit să construiască cea mai puternică organizație de tineret din județ, sunt convins că vom aduce plus valoare societății pe care ne-o dorim și pe care dorim să o dezvoltăm.”, mai spunea Robert Costache.

Surse din interiorul PNL au precizat, pentru „Jurnal giurgiuvean”, că Robert Costache va deveni, cel mai probabil, vicepreședinte al organizației județene a TNL Giurgiu.  

(Jurnal)