Pentru că noua lege a salarizării obligă instituțiile publice să publice pe site-ul propriu listele nenominale cu salariile încasate de angajați, Camera Deputaților a afișat salariile în curs pe funcții numite și pe funcții alese, preluate și publicate de cei de la Curentul.  

Iată care sunt câteva dintre salariile  angajaților  Parlamentului , care nu fac parte dintre aleșii poporului :

Secretar General 17900 de lei
Secretar General Adjunct 17677 de lei
Consilier parlamentar 8859 de lei
Consultant parlamentar 4496 lei
Subinginer 4407 lei
Bucătar 3816 lei
Barman, ospătar 2936 de lei 

Astfel se poate observa că toți angajații, inclusiv barmanul, cofetarul și stenodactilografele Parlamentului încasează spor de condiții vătămătoare.

Pentru medici, profesori și asistenți nu s-au mai găsit bani

 Că stresul e mare, nu e ca la un medic sau asistentul medical căruia-i moare pacientul: a murit, gata, Dumnezeu să-l ierte, ce să-i mai faci, că mortul de la groapă nu se mai întoarce. Dar dacă angajatul Parlamentului a greșit o rețetă sau a sărit un rând la stenodactilografiat? Trebuie să muncească să refacă!

Așa că pare justificat că un angajat din Parlament e mai stresat și deci poate fi mai vătămat după serviciu decât un medic. Cât despre mediul infecțional în care trăiesc medicii și asistenții, să aibă grijă să mănânce mai puțin să nu le cadă greu și să se vaccineze ca să aibă o imunitate mai bună. Așa o să le ajungă și salariul actual, mai scriu cei de la CURENTUL.

De precizat și faptul că deputații fără funcții de conducere încasează lunar câte 13.050 lei, plus cotă de cheltuieli, în timp ce Liviu Dragnea încasează 16.675 lei lunar plus cotă de cheltuieli. Trăiască democrația în care…s-au născut!

(Jurnal)