Foto persoana disparuta TUFARU Neacsa          Poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Giurgiu desfăşoară activităţi specifice de căutare şi investigare în vederea depistării unei femei de optzeci şi şase de ani, care în ziua de 4 septembrie a.c., a plecat de la domiciliul său din comuna Cartojani, judeţul Giurgiu.

 

Poliţiştii Serviciului Investigaţii Criminale au fost sesizaţi de un bărbat din localitatea Cartojani cu privire la faptul că, TUFARU NEACŞA, născută la data de 29.04.1929 în comuna Roata de Jos, judeţul Giurgiu, domiciliată în sat Cartojani, comuna Roata de Jos, judeţul Giurgiu, a plecat voluntar de acasă în ziua de 04.09.2015, şi nu a mai revenit la domiciliu.

Este cunoscut faptul că persoana a mai părăsit voluntar domiciliul, de mai multe ori şi s-a deplasat pe raza localităţilor învecinate.

Datorită vârstei înaintate femeie nu se poate orienta în timp şi spaţiu.

SEMNALMENTE:

Înălţime de aproximativ 1.60 metri, greutate circa 60 kilograme, constituţie slabă, ten brun, păr alb, ondulat, purtat strâns la spate, faţă alungită, ochii albaştri.

Nu are tatuaje sau alte semne distinctive, însă prezintă buza superioară crăpată în partea frontală (buză de iepure).

          VESTIMENTAŢIE/ÎNCĂLŢĂMINTE/ACCESORII:

La momentul plecării era îmbrăcată cu haină bărbătească albă cu buline negre, fustă neagră, cămaşă bărbătească albă şi era încălţată cu galoşi din cauciuc de culoare neagră. Pe cap purta o basma  de culoare neagră.

 

În caz de depistare se va contacta Biroul Urmăriri din cadrul Serviciului Investigaţii Criminale, de la Inspectoratul de Poliţie Judeţean Giurgiu, la numerele de telefon 0246 207164 sau 0246 207161 sau Serviciul Naţional Unic pentru Apeluri de Urgenţă la numărul 112.