Chiar și la ora 15, la domiciliul Clanului Butoane (vila impozantă de pe strada Negru Vodă, din municipiul nostru), forfoteau cei de la DIICOT. La poartă, o autoutilitară cu număr de înmatriculare MAI, ceea ce demonstra faptul că activitatea nu se încheiase.

Pe trotuarul de vis-a-vis, mai mulți cetățeni de etnie romă, care vegheau ca nu cumva, cineva, să se apropie de poartă.

Mai mult, în curtea vilei erau câteva autoturisme.

Tot la poartă, timp de câteva minute, a fost văzută staționând o ambulanță a Serviciului Județean de profil. Conform informațiilor primite de la purtătorul de cuvânt al SJA, a fost solicitată o ambulanță pentru o persoană de sex feminin, realtiv în vârstă, cu tensiune ridicată. La fața locului i s-a administrat tratament, pacienta refuzând transportul la spital, deși familia a insistat pentru acest lucru.

Reamintim că, încă de la primele ore ale dimineții, procurorii DIICOT (Structura Centrală) au efectuat un număr de 30 de percheziţii domiciliare pe raza municipiului Giurgiu şi una pe raza judeţului Ilfov,  în cadrul unei acţiuni vizând destructurarea unui grup infracţional organizat specializat în săvârşirea infracţiunilor de camătă, şantaj, fals în înscrisuri sub semnătură privată, înşelăciune, spălare de bani, proxenetism, organizarea ilegală a jocurilor de noroc, trafic de minori.