Percheziții la domiciliul unor giurgiuveni învinuiți de contrabandă cu tutun!

0
248

perchezitii-in-gorj-intr-un-dosar-de-contrabanda-si-fals-in-inscrisuri Ieri, 27 iulie,  polițiștii bucureșteni  au efectuat 15 percheziții în Giurgiu, Ilfov și București,  într-un dosar privind săvârșirea infracțiunii de contrabandă cu tutun și produse din tutun, fiind puse în aplicare opt mandate de aducere, informează DGPMB.

Polițiști din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 București, au efectuat 15 percheziții în municipiul București și în județele Ilfov și Giurgiu.

Totodată, au pus în aplicare 8 mandate de aducere, emise pe numele mai multor persoane bănuite de contrabandă cu tutun și produse din tutun. Potrivit DGPMB, din datele și probele administrate în cauză rezultă presupunerea rezonabilă că persoanele implicate introduceau în România, din spațiul extracomunitar, cantități de tutun și produse din tutun având ca destinație finală principală municipiul București.

În urma perchezițiilor efectuate au fost identificate și ridicate, în vederea confiscării, peste 53.300 de țigarete, precum și mai mult de 23.000 lei. Persoanele bănuite au fost conduse la audieri la sediul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice din cadrul Poliției Sectorului 1, precizează sursa citată.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de contrabandă.

Acțiunea a beneficiat de suportul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române.

(Jurnal)