Poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Giurgiu efectuează în această dimineaţă, 12 percheziţii în trei judeţe, în Giurgiu, Ilfov şi Olt la sediul unor societăţi comerciale şi la domiciliul unor persoane suspectate de săvârşirea infracţiunii de evaziune fiscală, prejudiciul este estimat la 2 milioane de euro.

Astăzi, 22 ianuarie a.c. poliţiştii fac cercetări într-un dosar penal aflat în instrumentarea Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Giurgiu, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Tribunalul Giurgiu.

Poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice Giurgiu, cu sprijinul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Ilfov şi Inspectoratul de Poliţie Judeţean Olt, pun în executare un număr de 12 mandate de percheziţie domiciliară pe raza judeţelor Giurgiu, Olt şi Ilfov, la sediul a şase societăţi comerciale şi la domiciliul a şase persoane suspectate de săvârşirea infracţiunii de evaziune fiscală în domeniu deşeurilor reciclabile.

La finalizarea percheziţiilor, patru persoane au fost conduse în vederea audierilor, la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Giurgiu, în baza unor mandate de aducere.

La acţiune au participat şi jandarmi din cadrul Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Ilfov şi Inspectoratul de Jandarmi Olt.

(Jurnal)