Pe cine vrea Niculae Bădălău în fruntea noului minister  realizat prin contopirea Ministerului Mediului cu cel al Apelor! Ce miniștri mai sunt vizați de remaniere…  

0
724

Colegii de la ”România liberă” susțin că negocierile din PSD se poartă dur și că ele ar putea duce la alte noi surprize , adică la  remanierea unor miniștri din Cabinetul condus de Mihai Tudose.

Președintele executiv al PSD, Niculae Bădălău, ce a devenit tot mai vocal în ultima vreme,  solicită schimbarea lui Marcel Ciolacu din funcția de vicepremier  și contopirea Ministerului Mediului cu cel al Apelor, după demisia de săptămâna trecută a Doinei Pană. Potrivit negocierilor, titular la Ministerul Mediului, ce urmează a fi contopit cu cel al Apelor și Pădurilor, este propus Marian Mina, actualul președinte al Consiliului județean Giurgiu și președinte interimar al PSD Giurgiu, care ar înlocui-o  în acest fel pe Grațiela Gavrilescu  de la ALDE.

Niculae Bădălău cere totodată și schimbarea lui Felix Stroe de la Ministerul Transporturilor, acesta urmând să fie înlocuit cu actualul secretar de stat Maria Grigore de la ALDE, drept compensație pentru portofoliul pierdut de la Mediu.

De menționat că Răzvan Cuc, care a fost schimbat de premierul Mihai Tudose de la conducerea Ministerului Transporturilor, era colegul de partid al lui Niculae Bădălău, în organizația PSD Giurgiu.

Dacă acestor  remanieri  li se vor da curs , Niculae Bădălău ar urma să renunțe la solicitarea de schimbare a lui Marcel Ciolacu din funcția de vicepremier, conform acelorași surse.

(Jurnal)