Parcul auto al Serviciului Județean de Ambulanță Giurgiu s-a înnoit: cinci autospeciale au ajuns în județ

0
287

Până de curând, Serviciul Județean de Ambulanță Giurgiu a fost nevoit să rezolve cazurile la care angajații erau solicitați cu ambulanțe a căror vechime fizică depășea zece ani, unele dintre ele având chiar și sute de mii de kilometri parcurși pe drumurile județului, după cum ne preciza, de curând, managerul SAJ Giurgiu, Gabriela Lupu.

Doar că, week-endul trecut, la Giurgiu au sosit cinci ambulanțe dintr-un total de 17, câte urmează să ajungă în județul nostru.

„Aceste ambulanțe sunt achiziționate prin Programul Operațional Regional 2014 – 2020 „Îmbunătățirea capacității de intervenție la urgențele medicale” de către Ministerul Sănătății, program care va continua și pe parcursul anului viitor. Am reușit să aducem la Giurgiu cel mai mare număr de ambulanțe pentru ca timpul de intervenție al cadrelor medicale la pacient să fie redus. Mulțumesc pe această cale Ministerului Sănătății și Consiliului Județean Giurgiu, pentru întreg sprijinul acordat”, ne-a declarat Gabriela Lupu, managerul SAJ Giurgiu.

(Jurnal)