AcasăActualitate”Parcagiul” presei locale, Ion Mandu, vrea să opereze profesia de jurnalist,  pe...

”Parcagiul” presei locale, Ion Mandu, vrea să opereze profesia de jurnalist,  pe cord deschis!

 

Culise. Cum l-a şantajat Cuc pe Dragnea pentru postul de ministru la Transporturi. De ce a cedat liderul PSD...” – așa sună titlul unui articol din Adevărul , apărut vineri, în chiar ziua învestirii pe această funcție a deputatului giurgiuvean Răzvan Cuc. Și iată mai jos, reacția lui Ion Mandu, un individ care  crede că  a mai lăsat  o dată borțoasă profesia de jurnalist ( ca și pe biata de ea, Limba română, după cum deseori constatăm prin textele site-ului pe care îl gestionează) , tăvălindu-se , după cum o să vă convingeți,  pătimaș, în mâzga  grețoasă, a denigrării cu orice preț.

SENZATIONAL !!! EXISTA UN JURNALIST DESPRE CARE NU SE POATE SPUNE DECAT CA … ORI E PROST, ORI E PROST

Azi am citit un articol despre al cărui  autor nu se poate spune decât că omul  ori e prost, ori e prost. Numai unui  retardat i-ar fi putut ejacula singurul neuron ce rătăceşte nestingherit în dovleacul  găunos  ce are rol de dop, ca să nu-i plouă în gât, excitat de mirosul banilor,  un scenariu  demn de  radio erevan.

Numai un oligofren putea să spună că Răzvan Cuc l-a şantajat pe Dragnea ca să ajungă ministru. Pentru aceasta a folosit un argument atât de pueril  încât nu pot crede că un om cu mintea întreagă  ia de bună această şuşanea.  Doar ţaţa Veta şi ţaţa Marghioliţa, tâmpele satului pot să creadă aşa ceva între două ţoiuri de trăscău făcut din pufoaică.

Cine poate să creadă că Dragnea s-a lăsat şantajat de Răzvan Cuc că vezi Doamne dacă nu-l numeşte ministru pleacă din partid. Este de toată lumea ştiut, şi presa a relatat pe larg la timpul respectiv, că Răzvan Cuc a fost înlăturat de la ministerul Transporturilor urmare a sforilor trase de Bădălău cu largul concurs dat de colegul său într-ale puciului,  fostul prim ministru Tudose, cel ale cărui circumvoluţiuni  în loc să le aibă pe creier le are pe frunte.

Singurul dintre cei 5 parlamentari PSD de Giurgiu care i-a fost alături fostului şi actualului ministru al Transporturilor a fost deputatul  Alexandru Andrei care în urmă cu puţin timp şi-a dat demisia din grupul parlamentar PSD devenind deputat neafiliat. Motivul fiind unul cât se poate de simplu şi anume : Modul dictatorial de care se foloseşte Bădălău în conducerea filialei judeţene a PSD Giurgiu şi multe alte cauze pertinenete despre care cred că va dori să vorbească în curând deputatul Alexandru Andrei.

Aritmetica simplă  arată că 3 este mai mare decât 2. Ar fi acceptat oare Dragnea să piardă trei parlamentari  în loc de doi ? S-o creadă mutu, că eu şi dumneavoastră cu siguranţă  nu putem crede aşa ceva. Dacă Răzvan Cuc îşi propunea să plece şi el din PSD alături de Alexandru Andrei, PSD-ul pierdea 2 parlamentari, dar dacă se supăra Bădălău pentru că  Răzvan a ajuns ministru împotriva voinţei lui  şi o ia cu el pe Ilenuţa şi pe Cristinel şi pleacă spre un alt partiduleţ, PSD-ul pierde 3 parlamentari.

Întrebare pentru idiotul care a scris articolul:  În aceste condiţii putea Răzvan Cuc să-l şantajeze pe Dragnea ? Prostule care ieşti  !!! … Ar spune ţaţa Veta şi ţaţa Marghioliţa după câteva ţoiuri de trăscău din pufoaică .

I.C.MANDU

Acest  Parcagiu al  mass media locale, cum cred că l-am putea numi de acum încolo pe Ion Mandu, face , după cum ați constatat, comentarii jurnalistice în același mod în care parcagiul Italian,  ce a inflamat un întreg sistem sanitar în România, a făcut operații de mărire a  sânilor. Fără vreo pregătire, fără vreo calificare în profesie, ci doar pentru că i s-a permis acest lucru, sau i s-a oferit bani pentru asta.  Omu’ își dă, iată,  arama pe față, devenind nolens-volens , avocatul diavolului, în cazul de față , al lui Răzvan Cuc , acest controversat  și mediocru om politic giurgiuvean.  

Ion Mandu respinge categoric orice sursă de informație a colegilor din presa  locală sau națională, refuzând totodată truismul că  oricare dintre noi poate  avea  o altă opinie decât a lui, deși  dreptul la propria  opinie face parte din exercițiile de bază  ale democrației . Dar de unde atâta democrație la tine,  stimabile?

Cert este  că nimeni nu are dreptul ca în numele unei slugărnicii împinse până la extrem să insulte , să lanseze atacuri la persoană, să se erijeze în deontolog de serviciu, sfârșind lamentabil, în a urina , textual, ca un bețiv ordinar, pe munca unor oameni adevărați, făcând  și pe  moralistul , când  nimic nu îl recomandă! Altfel spus , ”parcagiul” nostru  ar fi în stare să  facă operații pe cord deschis, doar pentru a-și satisface sponsorii.

Iată  ”care va să zică”, dragi concetățeni, așa arată judecata unui  individ ce speră că, mânjind clanțele libertății de opinie, cu propriile dejecții, cineva  îl va lua în seamă… măcar olfactiv!  Așa crede stimabilul  că trebuie să arate  polemica  în presă.  Precum capacul său de la veceu.

N-am crezut că jurnalistul, considerat  ca fiind câinele de pază al democrației, ar putea  ajunge un umil câine de companie, ce se gudură în zgarda cu care îl răsfață stăpânul său, pe care-l apără cu  un devotement mai presus de orice argument rațional. Și dă și latră…!

Iată ce părere are Ion Mandu  despre colegii săi din presă , oameni școliți, care ( unii ditre ei)  i-au întins o mână atunci când ” mațe fripte” , se afla pe marginea prăpastiei sale existențiale…Dar vorba proverbului: Pe cine nu lași să moară, nu te lasă să trăiești!

 În concluzie  ( căci și așa am alocat prea mult spațiu acestui  caz , pe alocuri cu accente patologice, credeți-mă!), așa știe  Ion Mandu să folosească libertatea presei. Așa știe el să aibă opinie. Așa înțelege  acest cabotin să  argumenteze o informație de presă,  printr-un  text  grobian, plin de invective  din care transpare, ca un corolar , acel birjăresc: ”Ba pe-a mă-tii!”

În  rândurile de mai jos  redăm  site-urile și publicațiile care au avut  păreri similare  despre Răzvan Cuc, cunoscut și sub numele de ”Ministrul zero kilometri”, cel în numele căruia ”parcagiul” presei locale se șterge pe picioare cu credibilitatea a zeci de jurnaliști…!

Șantaj cu Dragnea: cine a obținut Ministerul Transporturilor cu amenințări (Playtech.ro 11 hour ago)

Liviu Dragnea, șantajat de Răzvan Cuc: dedesubturile revenirii lui ”zero kilometri de autostradă” la Ministerul Transporturilor                                    (PSnews 1 day ago)

Culise. Cum la şantajat Cuc pe Dragnea pentru postul de … – Adevarul  (https://adevarul.ro › News › Politică 2 days ago  –                    Ca să oprească un nou val de plecări din PSD, Liviu Dragnea s-a văzut nevoit să-i ofere lui Răzvan Cuc postul de ministru al Transporturilor, …

Șantaj cu Dragnea: cine a obținut Ministerul Transporturilor cuhttps://playtech.ro/stiri/cuc-l-a-santajat-pe-dragnea-7044

Liviu Dragnea, ”șantajat” de Răzvan Cuc: dedesubturile revenirii lui …https://psnews.ro/liviu-dragnea-santajat-de-razvan-cuc-dedesubturi… PSnews.ro vă prezintă în cele ce urmează dedesubturile uneia dintre cele mai controversate reveniri în aparatul guvernamental condus de …

Ce spuneau Dragnea și Tudose despre ministrul Cuc, acum … – Digi24   https://www.digi24.ro/…/ce-spuneau-dragnea-si-tudose-despre-mini…

Răzvan Cuc, la Transporturi. Dragnea, prima reacție | DCNews       https://www.dcnews.ro/razvan-cuc–la-transporturi–dragnea–prima…

Culise. Cum l-a şantajat Cuc pe Dragnea pentru postul de ministru …https://news.yam.ro/ro/story/8668048

Daniel Suciu și Răzvan Cuc au depus jurământul de miniștri în faţahttps://www.telegrafonline.ro/daniel-suciu-si-razvan-cuc-au-depus-j…

Culise. Cum l-a şantajat Cuc pe Dragnea pentru postul de ...       – Chiajna   https://www.chiajna.com/…/culise-cum-l-a-santajat-cuc-pe-dragnea-…

La final mi-aș permite să îți dau  un sfat pe care oricum nu-l vei urma, stimabile, Ion Mandu: În loc să faci clisme binefăcătorilor tăi, mai bine ai pune mâna pe carte, măi Ioane, măi… Una ar fi Biblia, iar cealaltă Manualul de Drept. În felul acesta, din prima carte vei învăța  să-ți  iubești  semenii și să îi respecți totodată,  iar din a doua vei afla  în ce constă, cu adevărat, libertatea presei, judecând  atunci fără patimă, fără ură și mai ales  fără frustrare ! Așa să îți ajute Dumnezeu! Asta dacă nu ai nimic de opinat și împotriva LUI!

 

Florian Tincu

VREMEA

Giurgiu
câțiva nori
25.7 ° C
25.7 °
25.7 °
55 %
5.5kmh
24 %
mar
34 °
mie
33 °
joi
35 °
vin
34 °
sâm
35 °

NOTA

Vă rugăm să folosiți un limbaj decent în comentariile pe care le lasati. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii se vor sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit. Site-ul jurnalgiurgiuvean.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii. Responsabilitatea formulării acestora revine integral autorului comentariului!