ONU se implică în SCANDALUL VIOLENȚELOR de la protestul Diasporei din 10 august

0
278

*** Raportul privind agresiunile din acea zi, analizat la sânge…

 

Foto: Fantoma albă, dovada că în România criminalii și torționarii sunt recompensați pentru devotamentul lor față de cei ce le dau ordine

Îngrijorată de lentoarea cu care decurg anchetele legate de protestul din 10 august în care zeci de mii de cetățeni au fost gazți, bătuți cu cruzime și umiliți în fața unui întreg popor Organizația Națiunilor Unite se implică în investigarea violențelor de la protestul diasporei. Ciocnirile violente dintre protestatari și jandarmi au ajuns subiect de știri la nivel mondial.

„Raportul Declic despre violențele Jandarmeriei la protestul diasporei a ajuns la ONU. Documentul este analizat acum de oficialii Organizației Națiunilor Unite (ONU), după ce peste 81.000 de persoane le-au cerut sprijinul, în urma violențelor asupra protestatarilor pașnici. Peste 400 de persoane au fost rănite în noaptea de 10 august”, potrivit Curentul.Info.  Raportul, realizat la solicitarea Înaltului Comisar pentru Drepturile Omului, prezintă dovezi clare privind abuzurile și încălcările flagrante ale drepturilor omului într-o țară membră UE și NATO. Documentul reprezintă și un semnal de alarmă în privința folosirii  de gaze și substanțe lacrimogene împotriva populației civile pașnice.

(Jurnal)