Omul de afaceri George Negru, proprietarul tour-operatorului Omnia Turism, s-a sinucis  din cauza unor probleme financiare. Bărbatul s-a aruncat de la etajul 9 al unui bloc din cartierul bucureştean Alba Iulia. El a lăsat şi un bilet în care şi-a explicat gestul extrem.

Despre mai multe „ţepe” ale Omnia Turism am scris şi noi în urmă cu câteva luni, când turiştii nemulţumiţi de serviciile operatorului de turism au contactat publicaţia noastră, prezentând problemele întâmpinate la vremea respectivă.

Cazul sinuciderii lui George Negru a fost preluat de ofiţerii Serviciului Omoruri din cadrul Poliţiei Capitalei. 

„În această dimineaţă (n. red. – luni, 16 octombrie) în jurul orei 06.45, prin apel 112 a fost sesizat că în zona Piaţa Alba Iulia, sector 3, pe trotuar se afla un bărbat decedat. La faţa locului s-au deplasat poliţişti din cadrul Serviciului Omoruri – Compartimentul Morţi Suspecte care au efectuat cercetarea. Cadavrul a fost ridicat şi transportat la INML în vederea efectuării necropsiei. Cercetările sunt continuate împreună cu Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti în vederea stabilirii împrejurărilor în care s-a produs decesul”, au explicat reprezentanţii Poliţiei Capitalei.

George Negru nu avea familie iar în momentul în care şi-a pus capăt  zilelor era singur în apartamentul de la etajul 9. Apartamentul este format din două apartamente mai mici, iar afaceristul stătea cu chirie. În trecut locuinţa îi aparţinuse, însă de ceva vreme o vânduse.

Potrivit unor surse din piaţă consultate de News.ro, acesta s-ar fi sinucis din cauza unor probleme financiare.