Oficiul de Cadastru și Publicitate Imobiliară Giurgiu va aplica o serie de măsuri în scopul prevenirii și limitării răspândirii CORONAVIRUSULUI (COVID-19). Astfel, în perioada 11 – 31 martie 2020, accesul publicului va fi permis doar în spațiul special rezervat din cadrul OCPI Giurgiu/biroului de cadastru și publicitate imobiliară Giurgiu, iar audiențele vor fi acordate doar telefonic sau prin e-mail. De asemenea, până la finalul acestei luni, persoanele autorizate și reprezentanții birourilor notariale nu vor mai avea acces decât în spațiul rezervat publicului.

Pentru a preveni și limita răspândirea COVID-19, beneficiarii serviciilor oferite de OCPI Giurgiu sunt rugați să evite aglomerarea la ghișeu și să opteze pentru serviciile on-line disponibile pe https://epay.ancpi.ro/.

Solicitanții pot primi informații referitoare la serviciile oferite prin e-mail (gr@ancpi.ro), accesând site-ul OCPI Giurgiu și prin intermediul unui call-center, care va funcționa de luni până joi în intervalul orar 8.30 – 16.30, iar vineri 8,30-14.

(Jurnal)