Jurnal giurgiuvean
Acasă Actualitate Oamenii mari au dat în mintea copiilor !…După Pokemon, ”Mannequin Challenge” a ajuns și în România. În ce constă ”jocul de-a înlemnitul” care a înebunit planeta!

Oamenii mari au dat în mintea copiilor !…După Pokemon, ”Mannequin Challenge” a ajuns și în România. În ce constă ”jocul de-a înlemnitul” care a înebunit planeta!

0
Oamenii mari au dat în mintea copiilor !…După Pokemon, ”Mannequin Challenge” a ajuns și în România. În ce constă  ”jocul de-a înlemnitul” care a înebunit planeta!

4a8ec31f-eb70-4458-b5e0-09cc54997d53_w987_r1_s 

Încă o ciudățenie a apărut pe mapamond. După moda căldărilor cu gheață vărsate în cap, a pokemonilor rătăciți prin parcuri și magazine  iată că un nou joc începe să prindă și în România. Este vorba despre Mannequin Challenge, un joc care a cucerit America și care a ajuns acum și la noi în țară.

I se mai spune și Joaca de-a înlemnitul , și face furori pe planetă. Noi îștia mai bătrâni ne aducem aminte cu nostalgie că în copilăria noastră aveam și noi un joc similar cu acesta,  cu deosebirea că pe atunci tehnologia nu se amesteca în așa ceva, fiind rudimentară…

Ideea Mannequin Challenge este aceea de a face stop cadre vii. Adică, la comanda unui participant care strigă „stop”, toată gașca rămâne  trebuie să rămână în poziția în care se află, înlemnind pentru câteva secunde. Unii spun că trebuie să stai așa 30 de secunde, dar nu s-a stabilit vreun timp anume. Evident, că în acest timp ceilalți pot face poze, eventual selfie-uri ce ulterior se vor  posta pe rețelele de socializare.

Ne întrebăm cum ar trebui să reacționăm dacă cineva din grupul nostru de joc strigă stop când tocmai cineva îți cotrobăie prin buzunare, sau când cobori pe scara autobuzului sau dintr-un taxi care se grăbește. Nici nu vrem să ne gândim!  Probabil că jocul va mai trebui perfectat, odată ajuns în România…!

(Jurnal)

 

VREMEA

Giurgiu
nori împrăștiați
10.9 ° C
10.9 °
10.9 °
52 %
1.9kmh
34 %
sâm
20 °
Dum
18 °
lun
17 °
mar
15 °
mie
5 °