Acasă Actualitate O zi a dăruirii specială pentru copiii de la Complexul de servicii sociale Giurgiu

O zi a dăruirii specială pentru copiii de la Complexul de servicii sociale Giurgiu

0
O zi a dăruirii specială pentru copiii de la Complexul de servicii sociale Giurgiu

Oaspeți importanți au trecut, astăzi, pragul Complexului de servicii sociale Giurgiu, unitate aflată în subordinea Direcției Generale de Asistență Socială și pentru Protecția Copilului Giurgiu.

Cei aproape patruzeci de copii aflați în grija Complexului au fost „gazde” primitoare pentru senatorul Niculae Bădălău, însoțit de o parte a membrilor familiei sale, și pentru președintele Consiliului Județean Giurgiu, Marian Mina. Aceștia au adus, pentru micuții din Complex, dulciuri, jucării, hăinuțe și îmbrăcăminte. 

Acțiunea a fost prilejuită de „Ziua Dăruirii”, inițiată de senatorul social-democrat Niculae Bădălău, proiect care a trecut, deja, de Senat, și care urmează să fie aprobat, în perioada următoare, de Camera Deputaților, în calitate de for decizional.

„Am furat, să spun așa, startul, dar mă bucur că, prin donațiile făcute de social-democrații giurgiuveni, am putut aduce un strop de bucurie și pentru copiii și cei care sunt găzduiți în acest Centru, toți fiind mult mai puțin norocoși decât noi. De altfel, tocmai despre asta este vorba în Ziua Dăruirii: să fim mai buni, altruiști, să ne pese de cei mai puțin norocoși decât noi”, spunea senatorul Niculae Bădălău.

Ziua Dăruirii urmează să fie sărbătorită, în fiecare an, pe data de 25 septembrie, dacă și deputații vor aproba proiectul senatorului giurgiuvean Niculae Bădălău.

(Jurnal)

VREMEA

Giurgiu
câțiva nori
5.3 ° C
5.3 °
5.3 °
86 %
3.1kmh
22 %
joi
13 °
vin
17 °
sâm
19 °
Dum
19 °
lun
16 °