0-203907-highres_00000401898445O reţea de proxeneţi români, prezentată ca „deosebit de violentă”, a fost destructurată în sudul Franţei în această săptămână, a transmis vineri postul Europe 1, preluat de Agerpres, citând o sursă din cadrul poliţiei franceze.

În jur de 20 de femei, originare din România, tatuate cu un semn distinctiv pentru a fi recunoscute, erau forţate să se prostitueze de-a lungul axelor rutiere din Languedoc, între Nîmes şi Narbonne.

Conform acelorași surse femeile  erau bătute de proxeneţi dacă nu reuşeau să le aducă zilnic  sume cuprinse  între 200 şi 600 de euro.

După mai multe luni de anchetă, poliţia judiciară din Montpellier şi Oficiul central pentru combaterea traficului de persoane (OCRTEH) au declanşat duminică un val de arestări, care a dus la plasarea în detenţie şi inculparea a opt suspecţi, printre care „doi comanditari”. 

Alţi doi suspecţi, vizaţi de mandate de arestare europene, au fost reţinuţi în România, pentru fapte de proxenetism, trafic de persoane şi violenţe. 

Poliţia franceză a mai destructurat anul trecut, exact în aceeaşi zonă, reţele de prostituţie bulgare şi române, membrii celei dezmembrate în această săptămână profitând de „vidul lăsat” de predecesorii lor pentru a se „implanta” în zonă, a explicat sursa din cadrul poliţiei, pentru Europe 1.

Nu ne-ar mira ca unii dintre conaționali,  ce trimit aceste femei la ”produs” , să fie chiar din județul Giurgiu, știut fiind, așa cum vă mai informam în câteva materiale anterioare, că o parte dintre giurgiuvenii ce pot fi văzuți permanent în casele de pariuri sportive, dându-se jos din mașini luxuoase, dar neavând vreun loc de muncă, sunt ”pești” (proxeneți). 

(Jurnal)

1 COMENTARIU

  1. Acesti jegosi, majoritatea de etnie tigani borati, care se pun stapani cu forta peste viata si destinul altor persoane nu merita sa traiasca in libertate printre oameni, sau mai bine nu merita sa mai traiasca. Dar cum in Romania nu mai exista pedeapsa capitala, acesti jegosi trebuiesc inchisi pe viata. Este foarte adevarat ca si pe ele le mananca rau in dos, stim toti barbatii giurgiuveni cum merg lucrurile vis-a-vis de femei pe aici prin Giurgiu. Dar asta nu inseamna ca trebuie sa te pui stapan cu pumnul peste viata altuia.