O problemă „moştenită” de primarul comunei Adunaţii Copăceni, Dan Rusu: apa potabilă

0
739

Recent, mai exact în prima zi a lunii mai, pe pagina de socializare a Primăriei Adunaţii Copăceni a apărut un anunţ care a dat, imediat, naştere unui număr impresionant de comentarii, unele răutăcioase, la adresa primarului Dan Rusu, altele de susţinere a acestuia.

Anunţul cu pricina se referea la faptul că, „datorită faptului că apa din reţea este folosită în exces pentru irigarea grădinilor, anunţăm ca până la ora 20,00 se va opri livrarea acesteia, pentru reumplerea bazinelor staţiei de pompare. Vă mulţumim pentru înţelegere”.

Pentru a lămuri situaţia, şi pentru a-i face să înţeleagă şi pe cârcotaşi, primarul Dan Rusu a scris, pe acelaşi cont de socializare:

„Pentru cei care nu au capacitatea sa înţeleagă ce s-a întâmplat cu introducerea reţelei de apă în comuna noastră, vă reamintim că branșarea gospodăriilor a fost făcută fără un contract între Primărie și firma respectivă ( o înţelegere tacită între Ion Tache și firmă), ducând la furturi masive din reţea, multe branșări nefiind contorizate și înregistrate în evidenţa Aquatera (n.r. – furnizorul de apă în comuna Adunaţii Copăceni). De când am preluat Primăria, s-au depistat peste 100 de asemenea branșări neînregistrate sau necontorizate. Judecaţi și dumneavoastră acum!”, a încheiat primarul Dan Rusu.

(Jurnal)