La scurt timp de la apariția, pe jurnalgiurgiuvean.ro, a cazului celor șase copii rămași orfani după ce miercuri, 24 octombrie, le-a decedat și mama, au apărut primele reacții.

O giurgiuveancă, ce a dorit să își păstreze anonimatul,  a donat celor șase copii mai multe haine, obiecte de lenjerie (o pilotă și două perne), dar și alimente (ulei, zahăr, făină, cartofi, ceapă, conserve, și altele) , impresionată fiind de situația celor mici.

Întrucât astăzi copiii își conduc mama pe ultimul drum, donația va ajunge la ei în cursul zilei de luni.

„M-au impresionat copiii, durerea prin care trec…Ar fi bine dacă autoritățile s-ar implica, într-un fel, în a-i sprijini, și, mai ales, după ce am aflat de la dumneavoastră că mama le-a lăsat, cu limbă de moarte, cum se spune, să nu permită statului să îi despartă, să se găsească o soluție, astfel încât frații să nu fie despărțiți”, ne spunea donatorul care și-a dorit păstrarea anonimatului.

De altfel, doamna cu pricina ne-a promis solemn că își va mobiliza toți vecinii pentru a-i ajuta pe cei cinci copii rămași orfani. Un gest care merită toată aprecierea!

Donațiile sunt așteptate, în continuare, pe adresa redacției noastre, în Complex ANCORA, șoseaua București, Giurgiu, telefon 0773/871.921 sau 0748/174.760