O ambarcațiune aflată pe uscat, pentru reparații, în incinta Șantierului Naval din Giurgiu, a fost cuprinsă de flăcări, conform unei informări a Inspectoratului pentru Situații de Urgență Giurgiu. Este vorba despre un vas împingător fluvial.  La locul evenimentului s-a deplasat o autospecială de stingere cu apă și spumă și o autocisternă, însoțite de șapte subofițeri ai Detașamentului Giurgiu.

https://youtu.be/SRv-qgXIyUU

Incendiul se manifesta în zona unui compartiment cu destinația magazie, fără flacără, dar cu degajare masivă de fum. Din fericire, nu au fost înregistrate victime sau alte probleme. Pompierii prezenți la fața locului cercetează zona pentru a identifica sursa izbucnirii incendiului.

„Incendiul se manifesta într-o zonă a ambarcațiunii unde se aflau dormitoarele și o magazie de depozitare diverse materiale. Au ars materiale textile și anvelope, se acționează pentru evacuarea fumului cu ajutorul unui electroexhaustor în scopul creșterii vizibilității în zona afectată de incendiu și identificarea eventualelor focare”, se mai arată în informarea ISU Giurgiu.