O giurgiuveancă de 50 de ani a aruncat gunoiul chiar sub o plăcuță ce atenționa că acest lucru este strict interzis!

0
624

În data de 24  noiembrie, ora 12:40, polițiști locali din cadrul Compartimentului Mediu au identificat în zona Străzii Griviței (intersecția cu Str. Vlad Țepeș), o depozitare a deșeurilor  menajere neautorizată.

Ca urmare a verificărilor efectuate de polițiștii locali a fost identificată persoana în cauză, care s-a dovedit a fi făptuitoarea acestui gest antisocial.

Fapta a fost recunoscută de numita L.V., în vârstă de 50 ani, care a fost sancționată conform art.12, lit. c, din HCLM nr.229/ 2021, cu amendă în valoare de 1.000 lei.

Culmea tupeului este că o parte a gunoiului aruncat a fost găsit chiar sub o plăcuță prinsă de un stâlp pe care scria: „Interzis Depozitarea GUNOIULUI”,  ba chiar se indica și valoarea amenzii…!

După cum menționam într-un comunicat anterior, aceste fapte nu sunt singulare, fenomenul depozitării deșeurilor, de orice natură, în locuri neautorizate, pe raza municipiului Giurgiu, a devenit ceva obișnuit pentru cetățenii certați cu legea. Așa cum se menționa în comunicatul primit, Poliția locală va acționa în continuare pentru identificarea și sancționarea acestor persoane.

Conducerea Direcției Poliției Locale  solicită  cetățenilor municipiului Giurgiu să apeleze Dispeceratul Poliției Locale Giurgiu pentru orice fapte care contravin legislației în vigoare, la numerele de telefon: 0246274668 și 0372735331.

(Jurnal)