O fostă angajată a Primăriei Giurgiu a fost declarată Incompatibilă!

0
1204

O fostă angajată a Primăriei Giurgiu, Gina Elena Zlate, a fost declarată Incompatibilă de către ANI.

   Conform evaluării efectuate de către organele abilitate, Gina Zlate   s-a aflat în stare de incompatibilitate în perioada 02 iulie 2019-31 martie 2020, întrucât a deșinut și exercitat simultan cu funcția de consilier în cadrul Biroului Buget la Primăria Municipiului Giurgiu și alte funcții în domeniul economic în cadrul mai multor societăți comerciale , activitîățile desfășurate de către acesta în sectorul privat fiind în legătură direct cu atribuțiile exercitate în calitate de funcționar public, încălcând astfel prevederile art. 96, alin. (1) DIN Legea nr. 161/2003

În informare se menționează că persoanele evaluate au fost informate despre declanșarea procedurii de evaluare, elementele identificate, precum și drepturile de care beneficiază ,  de a fi asistate sau reprezentate de un avocat și de a prezenta date sau informații pe care le consideră necesare, personal ori prin transmiterea unui punct de vedere scris.

 De precizat și că POPA ZACHIU nu a depus la dosarul de evaluare un punct de vedere, în exercitarea dreptului la apărare.

(Jurnal)