La data de 24 februarie a.c., Poliția Municipiului Giurgiu a fost sesizată de către cadrele medicale din cadrul Spitalului Județean Giurgiu cu privire la faptul că la unitatea de primiri urgențe s-a prezentat o femeie de 44 de ani, din comuna Malu, județul Giurgiu, care a declarat faptul că a fost agresată fizic de concubinul acesteia.

În baza sesizării, polițiștii Secției nr. 1 Poliție Rurală Călugăreni s-au deplasat la Spitalul Județean Giurgiu, unde au constatat faptul că la data de 24 februarie a.c., în timp ce se afla la domiciliul acesteia din comuna Malu, județul Giurgiu, femeia în cauză a solicitat intervenția unui echipaj al Serviciului Județean de Ambulanță Giurgiu, acuzând dureri, aceasta fiind transportată la Spitalul Județean Giurgiu pentru efectuarea de investigații medicale amănunțite.

Cu ocazia investigațiilor efectuate de polițiștii s-a constatat faptul că în ziua de 22 februarie a.c., în timp ce femeia se afla la locuința concubinului său din comuna Mihai Bravu, acesta a provocat un scandal la domiciliu, pe fondul faptului că o bănuia că are relații extraconjugale, agresând-o fizic prin aplicarea mai multor lovituri cu pumnul în zona feței, dar și cu piciorul în zona corpului.

Astfel, a fost întocmit formularul de evaluare a riscului, acesta ieșind pozitiv, fapt pentru care, pe numele bărbatului a fost emis ordin de protecție provizoriu având obligația să păstreze o distanță minimă de 100 de metri față de femeia în cauză, de membrii familiei, cât și de domiciliul acesteia.

Se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violență în familie.

(Jurnal)