Anunțul făcut de liderul organizației județene a ALDE Giurgiu, deputatul Toma Petcu, în cadrul conferinței de presă de vineri, 10 mai, este menit a da de gândit altor formațiuni politice.

Întrebat de situația, în teritoriu, a organizațiilor formațiunii politice pe care o conduce, deputatul giurgiuvean a răspuns:

„La acest moment, cu doar două săptămâni înainte de alegerile europarlamentare, mai avem o singură localitate, Putineiu, în care nu avem, încă, constituită organizația. Cel mai probabil o vom face după acest scrutin. Pe de altă parte, îmbucurător este faptul că vin oameni care vor să se înscrie în partidul nostru, atrași de faptul că suntem oameni serioși. Astfel, în ultimele două săptămâni, mai exact de la debutul campaniei electorale, circa 60 de noi membri s-au înscris, ca să nu mai pun la socoteală și cele trei organizații ale PNL din județ (Răsuceni, Izvoarele și Valea Dragului) care au trecut cu totul la ALDE, acum câteva zile. De asemenea, mă bucură și susținerea pe care o am de la mai mulți primari din județ, și aici aș da exemplu primarul de la Cosoba, care mi-a fost alături în periplul electoral din localitatea pe care o conduce”, mai spunea Toma Petcu.

(Jurnal)