Nu știe stânga ce face dreapta ! După ce a fost demis din funcția de președinte ANAF, Bogdan STAN, a fost numit …vicepreședinte ANAF ?!

0
765

sefulanaf-1490029520Cu aproximativ o săptămână în urmă Premierul Mihai Tudose a decis numirea a patru noi vicepreședinți, cu rang de subsecretar de stat, la nivelul Agenției Naționale de Administrare Fiscală (ANAF).  Unul dintre cei desemnați este nimeni altul decât fostul șef al ANAF Bogdan-Nicolae Stan.

Prin decizii ale prim-ministrului , publicate în Monitorul Oficial, au fost numiți în funcția de vicepreședinte al ANAF: Daniel Mihail Tudor, coordonator al Direcției generale antifraudă fiscală, Daniel Florin Anghel, Nicolae Pietrăreanu și Bogdan Nicolae-Stan. Numirea lui Bogdan Stan surprinde prin faptul că el abia fusese dat afară și înlocuit din funcția de șef  al ANAF cu Mirela Călugăreanu, asta însemnând pentru toți ceilalți că activitatea sa nu fusese eficientă.

Apariția  lui Bogdan Stan pe post de vicepreședinte pare să acrediteze ideea că în Executivul cabinetului Tudose, nu știe stânga ce face dreapta!

 Dar cine suntem noi să judecăm cât timp avem paradigma membrilor vechiului Guvern Grindeanu care au fost demiși pentru o săptămână a fi  repuși înapoi pe funcții, imediat după excluderea lui Sorin Grindeanu!?

De asemenea, prim-ministrul Tudose a stabilit eliberarea din funcție a doi alți vicepreședinți ai ANAF: Marin-Marius Florea, coordonator al Direcției generale antifraudă fiscală, și Sorin Cristian Giuvelea.

(Jurnal)