Noua promoţie de ofiţeri şi agenţi de poliţie a început activitatea la Giurgiu

0
317

ipj2-750x500Noua promoţie de ofiţeri şi agenţi de poliţie a început, din data de 1 august, serviciul în cadrul IPJ Giurgiu. Absolvenţii îşi vor desfăşura activitatea la subunităţile I.P.J. Giurgiu, în structurile de ordine publică, investigaţii criminale şi poliţie rutieră.

Luni, 1 august a.c., la sediul IPJ Giurgiu, a avut loc o şedinţă festivă organizată cu prilejul repartiţiei promoţiei de ofiţeri şi agenţi de la instituţiile de învăţământ ale MAI.

În acest an, Inspectoratului de Poliţie Judeţean Giurgiu i-au fost repartizaţi doi ofiţeri din cadrul Academiei de Poliţie „Alexandru Ioan Cuza” şi şase agenţi de la Şcoala de Agenţi de Poliţie „Vasile Lascăr” Câmpina.

Cei doi ofiţeri îşi vor desfăşura activitatea în cadrul structurilor de investigaţii criminale  de la Poliţia Municipiului Giurgiu şi Poliţia Oraş Bolintin Vale.

Din cei şase agenţi de poliţie, patru au fost repartizaţi în cadrul structurilor de ordine publică, unul în mediul rural, la Postul de Poliţie Clejani şi trei la structurile de ordine publică de la Poliţia Oraş Bolintin Vale şi Poliţia Oraş Mihăileşti. Doi agenţi de poliţie au fost repartizaţi  la structurile de poliţie rutieră de la Poliţia Municipiului Giurgiu şi Poliţia Oraş Bolintin Vale.

La şedinţa festivă au participat şeful şi adjuncţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Giurgiu, şefi de servicii şi şefii subunităţilor unde aceştia au fost repartizaţi.

Şeful Inspectoratului le-a prezentat absolvenţilor priorităţile inspectoratului pentru anul 2016 şi şi-a exprimat convingerea că suplimentarea numărului de poliţişti care vor acţiona în stradă va avea ca efect reducerea criminalităţii, eficientizarea intervenţiilor la evenimente şi creşterea operativităţii în soluţionarea problemelor cetăţenilor. În acelaşi context le-a solicitat seriozitate în muncă dar şi în societate.

Conducerea Inspectoratului, le-a urat noilor poliţişti succes în activitatea profesională, asigurându-i de tot sprijinul de care vor avea nevoie pentru a-şi putea îndeplini în mod corespunzător noile atribuţii.

Jurnal