Liberalul Noruţ Stănişteanu, prim-vicepreşedinte al PNL Giurgiu  şi-a depus demisia din Biroul Politic Judeţean. Acest lucru s-a petrecut în data de 19 octombrie.

Deşi ea nu a fost anunţată încă oficial de către preşedintele Organizaţiei judeţene, Marin Anton, ea a intrat în vigoare, ţinându-se cont de faptul că demisia este un act unilateral ce nu poate fi respins.

Contactat telefonic de către cotidianul nostru, Noruţ Stănişteanu ne-a confirmat această decizie a sa fără însă a face alte comentarii. Singurul lucru pe care a dorit să îl precizeze a fost acela că va veni cu declaraţii lămuritoare atunci când va crede că este oportun pentru aşa ceva.

Gestul lui Stănişteanu demonstrează faptul că în rândul Organizaţiei PNL , de ceva vreme se întâmplă lucruri ciudate şi că totodată,  după cum susţin persoane din interiorul partidului, liderii de la Centru doresc din nou să se amestece în gestionarea formaţiunii, la Giurgiu, ceea ce probabil îi va face şi pe alţii să părăsească în curând, aşa cum s-a mai întâmplat , anumite funcţii de partid şi probabil ulterior, chiar partidul.

Din păcate, aşa cum observăm în ultimul timp din scandalurile de culise iscate cu prilejul alegerilor pe diferite posturi de conducere din cadrul PNL Giurgiu, cei mai înverşunaţi adversari ai liberalilor s-au dovedit a fi  chiar proprii  colegi de partid și  nicidecum social democraţi !?

 (Jurnal)