Noruţ Stănişteanu: “Prin plecarea sa din PNL, Florian Nicolae şi-a dovedit de fapt dragostea sa neţărmurită pentru PSD Giurgiu!”

1
346

50feb2c80e715Speculaţiile făcute pe seama revenirii deputatului Florian Nicolae în PSD, partidul care l-a consacrat pe acest politician giurgiuvean, continuă să surescite interes din partea publicului giurgiuvean, cât şi din partea politicienilor locali.

În legătură cu acest subiect Noruţ Stănişteanu a ţinut să ne declare: Scenariile făcute de către presă,  şi mai ales de către publicaţia “Jurnal giurgiuvean”, cu mult timp înainte de această plecare apparent neaşteptată, a lui Florian Nicolae din PNL Giurgiu şi reîntoarcerea  în PSD s-au demonstrat iată, adevărate. De altfel multe din declaraţiile lui Floricel Nicolae, în campania de la alegerile locale, au subliniat “dragostea neţărmurită” pe care acesta o poartă PSD-ului. Ce a fost anticipat s-a adeverit , coincidenţă sau nu, cu puţină vreme înainte de alegerile parlamentare. Este clar pentru toată lumea că această întoarcere în grabă, a sa, la social democraţi este menită a-i salva situaţia financiară dezastruoasă în care se află. Probabil Nicolae  speră ca PSD să câştige alegerile,  iar el să fie unul dintre beneficiarii acestei victorii, reuşind în acest mod jenant să se salveze de la faliment – a mai menţionat Stănişteanu.

(Jurnal)  

1 COMENTARIU

  1. Pai daca-I faliment e faliment. Trebuie facuta o analiza f.clara a afacerii lui Florian N. Defalcat pe ani, care a fost profit/pierderea, ca sa nu mai spun de contractele avute. In ce conditii s-au facut contractele, care sunt intermediarii. Floricel , din cate stiu nu era baiat rau, dar a intrat intr-o hora. Si cand intri in hora tb.sa joci cum iti canta lautarii. Eu in locul lui Norut nici nu mi-as da cu parerea. Si nu spun mai multe. Floricel trebuie sa revina cu picioarele pe pamant si sa joace corect, la o adica sa iasa si din hora.